Mai magyar irodalom,
mai magyar könyvek

Névjegy:

Mai magyar könyvek, mai magyar szerzők bemutatkozó oldala. Ezen az oldalon bárki bemutathatja bátran saját magát és a könyvét. De más is tehet föl ajánlásokat.

Egyedüli kérés, hogy ma élő magyar szerzőről és megjelent könyvéről beszéljünk. Tovább

Szeretemváros (antológia)


Szeretemváros


Szeretemváros (antológia)

Mindenkinek van „szeretemvárosa”, mert olyan nincs, hogy ne legyen. Ez a könyv harmincegy szerző különböző szemszögéből mutatja be az általuk kiemelt helyeket.
A kötet érdekessége, hogy nem útikönyvet tartunk a kezünkben, hanem izgalmas eseményeken keresztül ismerhetjük meg a városokat. Meglepő az is, hogy nem egyszer visszatérünk ugyanoda, mégsem válik unalmassá.
Megtudjuk belőle, hogy melyik szerző miért szereti éppen azt a várost, mindeközben együtt „sétálhatunk” az utcákon, és „nézhetjük” az épületeket, a látnivalókat, műemlékeket, – sőt, némelyikbe be is térünk – és olvashatjuk a történelmüket is.
A legtöbb szerző Magyarország valamely helységét mutatja be a maga sajátos módján, de utazhatunk velük akár Erdélybe vagy Angliába is.
A történetek között van humoros, szerelmes, mi több, van időutazás, vagy ismeretlen ismerősök találkozása, de még lánykérés is, és mindez úgy, hogy megismerjük a szerző „Szeretemvárosát”.

Kiadó: Élő Irodalom - Élő Könyv Műhely
Szerzők
Oldalszám: 144
Méret: A5

Rendelés email-címe: info @ mairodalma.hu
Ára: 2 000 Ft

(A könyv ajánlója: Szilágyi Marcsi Cseppecske)

Élő Irodalom - Élő Könyv Műhely Kiadott könyvei

Főoldal