Mai magyar irodalom,
mai magyar könyvek

Névjegy:

Mai magyar könyvek, mai magyar szerzők bemutatkozó oldala. Ezen az oldalon bárki bemutathatja bátran saját magát és a könyvét. De más is tehet föl ajánlásokat.

Egyedüli kérés, hogy ma élő magyar szerzőről és megjelent könyvéről beszéljünk. Tovább

Kukucska Ferenc: Hűséget árultam (novella)


Kukucska Ferenc: Hűséget árultam (novella)


Kukucska Ferenc: Hűséget árultam (novella)

Huszonkét novella, elbeszélés. Mint a cím is sejtetni engedi - vagy ahogy mai divatos szóval mondanánk -, a kötet „mainstream”-je a nő és a férfi közötti kapcsolat, minden szépségével és olykor gondjaival együtt.
Az egyik ilyen probléma, amikor ezt a köteléket megzavarja egy belépő harmadik. A könyv lapjain sok szó esik erről. És mint a hétköznapokból ismerjük, ezen esetek lezárása nem mindig sikerül békésen. Az itt-ott felnőtt tartalmak és erotikus részletek miatt először korhatárhoz kívántam kötni az olvasást. Később ezt elvetettem, mert az internet világában felnövekvő fiatalok számára - e téren - már nem könnyű újat mondani.
Egy kicsit azért más tájakra is kirándulhat a kedves olvasó: futólag és frissítőként megérintjük a történelmet. Bepillantunk a gladiátorok életébe, a hódoltság korába - látjuk Doberdó szikláit, és ’56-ot is. A történetek talán tanulságosak az utókor számára, mint az a történelem egyik fő feladata.

Kiadó: magánkiadás
Oldalszám: 302

A szerző email-címe: kukucskaferencveszprem @ gmail.com

(A könyv ajánlója: Kukucska Ferenc)

További novellák

Főoldal